Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Fenerbahçe maçı öncesinde ciddi bir hazırlık maçı yapmış olduk. İnşallah hafta sonuna bu performansımızı biraz daha yükselterek bunu sahaya yansıtırız." dedi.

Hamzaoğlu, Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad ile oynadıkları ve 5-1 kazandıkları maçın ardından saha kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, maçı konuk takımın gerekli izni alamaması nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı (Timsah Arena) yerine Özlüce Tesislerinde oynadıklarını söyledi. 

Maçta iki takımın da güzel mücadele ettiğini dile getiren Hamzaoğlu, "Bu akşam her iki takım içinde güzel bir gece olduğunu düşünüyorum. Hem kora kor bir mücadele oldu. Hem goller, hem de mücadele anlamında güzel bir maç oldu. Fenerbahçe maçı öncesinde ciddi bir hazırlık maçı yapmış olduk. İnşallah hafta sonuna bu performansımızı biraz daha yükselterek bunu sahaya yansıtırız" diye konuştu.

Hamzaoğlu, genç bir kadroya sahip olduklarını ve ilerleyen haftalarda daha iyi işler çıkaracaklarına inandığını belirtti. 

Bir gazetecinin, "Fenerbahçe maçı için kafanızdaki 11 şekillendi mi?" sorusunu Hamzaoğlu, "Zaten şekilliydi ancak bu maçtan sonra daha da şekillendi" yanıtını verdi.
Editör: Haber Merkezi