Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, AS TV’de yayınlanan Markaj Özel programının konuğu oldu. Hamza Hamzaoğlu, taraftarlarına önümüzdeki sene bambaşka bir Bursaspor izleteceklerini söyledi.

Her şeyin planladıkları gibi gittiğini söyleyen Hamzaoğlu, “Kafamdaki kadro hazır. Bildiğimiz oyuncuları aldık. Yola bu şekilde çıkmak bana güven veriyor. Allahım bizi mahçup etmez inşallah” dedi. Genç teknik adam ayrıca Bursaspor’da çalışmanın her teknik adama olduğu gibi kendisine de ayrı bir sorumluluk verdiğini söyledi.

Dükkanını umutla açacak
Geçen sezonla ilgili düşüncelerini söyleyen Hamza Hamzaoğlu, önemli konulara değinerek, “Geçen sezon hem mücadele hem de oyun anlamında benim istediğim bir takım sahada olamadı. Çünkü ben daha çok topa sahip olan, şut atan, orta yapan bir takım oluşturmayı hedefler ve planlarım. Zevk veren bir takım olmalı. Geçen sezon bunu yapamadık. Ama bu sene kendi oluşturduğumuz kadro ile bunu yakalacağımızı düşünüyoruz. Bu sene taraftarımız kaybetsek bile ertesi günü dükkanını umutla ve mutlulukla açacaktır” ifadelerini kullandı.

Kafandaki oyuncu değil
Hamza Hamzaoğlu, Balazs Dzsudzsak’la ilgili şok açıklamalar yaptı. “Bursaspor’un oyun anlayışına uygun değil” diyen Hamzaoğlu, “Dzsudzsak’la mücadele yönünde ayrı düşüyoruz. Top rakipteyse bir kişi eksiksiniz demektir. Ben olsam Dzsudzsak’ı transfer etmezdim. Dzsudzsak iyi bir oyuncu ama benim oyun anlayışımda defansif yönde de bir şeyler üstlenmesi lazım. Şu anda Necid ile birlikte olmayacak gözü ile bakıyoruz. Ama gelirlerse mücadele edecek. Etmezse oturacak. Herkes için geçerli bu. Formasını terletmeyen, yenilgiyi kabullenen futbolcuyu ben kabul etmem” dedi.
Kaynak: Bursa Hakimiyet
Editör: Haber Merkezi