Sporcope haberine göre, Hamza Hamzaoğlu’nun Bursaspor’dan Newell’s Old Boys’a kiraladığı Luis Advincula, Arjantin’de yılın en kötü 11’ine seçildi. Luis Advincula, Newell’s Old Boys’un Casinoslot opsiyon hakkını kullanmaması durumunda sezon sonunda Bursaspor’a geri dönecek.

Ocak ayı transfer döneminde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun isteği doğrultusunda Bursaspor’dan Arjantin kulübü Newell’s Old Boys’a kiralanan Luis Advincula kötü bir sezonu geride bıraktı.

Yeni takımında ligde sadece 7 maçta forma giyebilen Advincula, Arjantin’de yılın en kötü 11’ine seçildi. Newell’s kariyerine gol ve asistleriyle iyi bir başlangıç yapan Advincula bu istikrarını sonraki haftalarda sürdüremedi.

Sezon sonunda Bursaspor’a geri dönecek olan Advincula’nın kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Arjantin’de yılın en kötü 11’i şu şekilde bilrlendi;
Diego Rodríguez (Independiente); Luis Advincula (Newell’s), Marcos Caceres (Newell’s), Eder Alvarez Balanta (River), Clemente Rodriguez (Columbus); Maxi Rodriguez (Newell’s), Nicolas Bertolo (River), Pablo Pérez (Boca), Rodrigo De Paul (Racing); Germán Denis (Independiente), Daniel Osvaldo (Boca). DT: Mauricio Pellegrino (Independent).
Editör: Haber Merkezi