Bursaspor Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligin 3.haftasında elde ettikleri Fenerbahçe galibiyetinin taraftarlarıyla barışmalarını sağladığını söyledi. 

Camiada şuan birlik ve beraberlik anlamında önemli adımlar atıldığını ifade eden Hamza Hoca şunları söyledi: Sezon başından beri transfer çalışmalarıyla beraber amacımız takım olmaktı. Bunu yaparken de kulübümüzün içinde bulunduğu durumu göz ardı edemezdik.

İmkanlarımız doğrultusunda iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Amacımız takım olmak, sonra aile olmak ve herkesin birbirini kucakladığı, kötü zamanda destek olunan bir ortam kurmaktı."

Oyuncularım üzüldü
Bunu başardığımızı düşünüyorum. Tabi 2. haftadaki taraftar tepkisi bazı oyuncularımızı üzdü. Bunu Fenerbahçe maçında atlattık. Fenerbahçe maçı taraftarımızla barışmamızı sağladı. Biz Fenerbahçe maçında sadece 3 puan değil, taraftarımızı da kazandık. Kayserispor maçı da perçinledi. 10 kişi kalmamıza rağmen kazandık. Mesela 2. haftada ıslıklanan oyuncumuz, Kayserispor karşılaşmasında oyundan çıkarken alkışlandı.

Editör: Haber Merkezi