Bursaspor'da yüzler gülüyor, Gaziantep yenilgisi ve Osmanlı beraberliğinin ardından Aytemiz Alanya'yı deplasmanda 2-0 yenen Yeşil-Beyazlılar'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu iddialı açıklamalarda bulundu.

Başından beri ilk hedefinin takım içerisinde birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyleyen başarılı çalıştırıcı "Gelinen noktada bunu başardık. Başakşehir yenilgisi sonrası İsmail ve Bilal gibi Akhisar kökenli isimlere yönelik tepkiler, takımı da yaralamıştı. Taraftarımız sonradan desteği sağladı. Alanya deplasmanında kendilerine ayrılan yeri hınca hınç doldurdular" ifadelerini kullandı. Hamzaoğlu, takım olarak zevk veren bir futbol sergilediklerini söyleyerek, "Bunun yanında sonuç alan bir ekip haline geldik. İnsanlar bizim maçlarımızı izlemeyi iple çekiyorlar, bu da bir gerçek" dedi.

Jorquera hamle oyuncumdu
Hamza Hamzaoğlu, hedeflerinin sezonu ilk 5 içerisinde tamamlamak olduğunu söyledi. Başarılı teknik adam "Jorquera, Alanya karşısında ilk 11'de olmadığı için mutsuzdu. Ona, "Biliyorum, üzülüyorsun ama seni hamle oyuncusu olarak düşünüyorum" dedim. Oyuna girip 2 gol atarak maça damgasını vurdu" ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi