Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetimle birlikte doğru işlere imza atmak, Bursaspor için iyi şeyler üretmek adına çok çalıştıklarını söyledi. 

Taraftarların kendilerinden ve takımdan beklentilerinin de farkında olduklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Onların sahada mücadele eden bir Bursaspor görmek istediğinin farkındayız ve bunu onlara göstermek için çok çalışıyoruz. Tabii biz elimizden geleni yapacağız ama takdir sonuçta Allah'ın. Ama ben inanıyorum ki Bursaspor kısa bir zaman içerisinde şampiyonluk hedefine de ulaşacak." diye konuştu. 

Hamzaoğlu, yönetimin bir yandan sportif başarı için kendilerine destek olduğunu, diğer yandan da kulübü mali açıdan daha iyi konuma getirmek için yoğun çaba sarf ettiğini vurgulayarak, teknik heyet olarak da bu çabaya destek olmak adına özellikle altyapıya, genç oyunculara yönelik projeler ürettiklerini belirtti. 

Bursaspor'un son birkaç yıldır pek çok oyuncuyu Türk futboluna kazandırdığını hatırlatan Hamzaoğlu, "Bu sene de bir veya birkaç oyuncu parlayacak. Ben buna inanıyorum. Bazı gençlerimiz var aşağıdan gelen, onların iyi bir sezon geçireceğini düşünüyorum. Önümüzdeki sezon hatta talipleri bile olacaktır." ifadelerini kullandı. 

"Sahada mücadele eden bir Bursaspor izlettireceğiz" 
Tecrübeli teknik adam, yönetim ve teknik heyet olarak iyi şeyler yapmak istediklerini, bu çerçevede de camia ile taraftarlardan destek beklediklerini dile getirdi. 

"Tabii ki sahada mücadele etmeyen bir takım gördüklerinde onların mutlu olmalarını bekleyemeyiz." diyen Hamzaoğlu, şöyle devam etti: 

"Şunun sözünü verebilirim: Sahada gerçekten mücadele eden, kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan bir Bursaspor izlettirmeye çalışacağız, böyle de olacak. Zaman zaman kaybedeceğimiz maçlar olacaktır, futbolda hep kazanmak mümkün değil. Önemli olan kaybettiğimiz maçlardan sonra bize destek olmaları. Bizi daha çabuk ayağa kalkmamız için desteklemeleri. Çünkü bir resmin, yolun sonuna bakıyoruz. Oraya varanlar da işte o küçük tökezlemelerden sonra çabuk toparlananlar. O yüzden biz oralarda takılıp kalmadan yolumuzda emin adımlarla yürüyeceğiz. Bunu da taraftarlarımızla birlikte yapmak istiyoruz. Zaten onlar da bizi bugüne kadar yalnız bırakmadı. Bundan sonra da bırakacaklarını sanmıyorum." 
Editör: Haber Merkezi