Hamzaoğlu sıcak havaya rağmen sahada iyi bir mücadele sergileyen her iki takımın futbolcularını tebrik ederek başladığı konuşmasında sezona galibiyetle başlamanın sevindirici olduğunu söyledi.

Hamzaoğlu, “Bizim açımızdan baktığımızda zor oldu. Taraftarları da tebrik ediyorum. Hem Adanaspor hem de bizim kilometrelerce yol gelen taraftarımızı tebrik ediyorum. Maç boyunca çok güzel diyaloglar oldu. İnşallah bu şekilde devam eder. Maça geldiğimiz de ilk 15 dakika biz iyiydik ama bu dakikadan sonra ilk yarı boyunca Adanaspor üstümüze fazla geldi. Orta saha ve hücum hattında onları çok fazla durduramadık. İkinci yarıda yaptığımız değişiklik ile stratejiyi değiştirdik. Daha önde basmamız gerektiğini belirttik. Oyun üstünlüğünü aldık ve güzel bir skorla galibiyetle buradan ayrılıyoruz” dedi.

Batalla'yı Allah nazardan saklasın
Galibiyeti getiren Batalla’nın performansının sorulması üzerine Hamzaoğlu "Allah nazardan saklasın ilerleyen yaşına rağmen hala genç oyuncu kadar koşan, tecrübesini en iyi şekilde veren bir oyuncu. Onunla çalışmak çok büyük bir keyif.  Kendisinden son derece memnunuz. Kulübede olan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Sanki sahadaymışçasına yer aldılar. Takım ruhumuzu yansıttılar. Önemli olan bu. Şimdi Başakşehir maçı var. İnşallah taraftarımız ile birlikte bir galibiyet daha alarak ilk 2 haftayı kapatmak istiyoruz" dedi.

Potansiyelimiz var
Defans hattındaki 4 isminde yeni yeni birlikte oynadığını hatırlatılması üzerine Hamza Hoca, "Yeni oyuncular ama hepsine inanıyorum. Gençlerimiz ile beraber 29 kişilik kadromuz var. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bu potansiyelimiz var. İnşallah düşündüklerimizde haklı çıkarız" dedi

Editör: Haber Merkezi