Lig'in 15. haftasında Antalyaspor galibiyetiyle taraftarlarını sevindiren Bursaspor, ilk yarıyı da galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor. Bursaspor, Gençlerbirliğine Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19.00'da konuk olacak.

Ankara temsilcisi Gençelrbirliği ve yeşil beyazlı kulüp yarınki karşılaşma ile Süper Lig'de 67. kez karşı karşıya gelecek. Bu mücadelelerde Bursaspor rakibine 26-19’luk üstünlük kurarken, 21 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Bursaspor, Gençlerbirliği ile Süper Lig'de oynadığı son 18 maçın sadece 3'ünde puan alamadı.

Bursaspor'da 6 eksik
Bursaspor'da kupa maçında kırmızı kart gören Josua John'un yanı sıra sakatlıkları devam eden Emre Taşdemir, Şamil Çinaz, İsmail Konuk, Sivok ve Sane, yarın oynanacak maçta forma giyemeyecek. Ayrıca Furkan Özçal ve Serdar Kurtuluş sakatlıkları sebebiyle sezonu kapatmıştı. Aydınspor 1923 maçında sakatlık geçiren Merter Yüce'nin ise, Gençlerbirliği karşılaşmasına yetişeceği belirtildi.

Hakem Mete Kalkavan
Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan maçı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Süleyman Özay yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Abdulkadir Bitigen.

Editör: Haber Merkezi