Dün Mersin'e giden Bursaspor'da genç isimler kendilerine güveniyor. Bugün sahaya 11'de çıkması beklenen Furkan Soyalp "Ben bu maçın çok iyi olacağını düşünüyorum. Şans geldi ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Biz de potansiyel var.

Kalıcı olmak istiyoruz. Hocamız bir şans verdi, umarım bu şanslar artar. Bu hafta bunu göstereceğiz. Ben 16 yaşında A takıma çıktım. Geçen yıl kiralık gittim. Bu yıl bulduğum şansları iyi değerlendirdim. Umarım bundan sonra da böyle olur ve kalıcılar arasında yer alırım" dedi. 

Son maçlarda görev almaya başlayan Mert Örnek "Biz tüm gençler olarak önümüzdeki sezonun kadrosunda yer almak istiyoruz. Fırsat bu fırsat. İyi hazırlandık. Bu maçı kurtuluş maçı olarak görüyoruz" diye konuştu.

Timsah'ın bugünkü maçta gol silahı olacak olan Kubilay Kanatsızkuş ise şöyle konuştu. Gencobahis "Galibiyetle bitirmek istiyoruz. Bizden beklentiler çok yüksek. Beklentilerin farkındayım. Bunu karşılamak istiyorum. Amacın tabii ki gol atmak. Fakat ilk hedefim Bursaspor'a katkı sağlamak" dedi. 
Editör: Haber Merkezi