Derbi haftasında kayıp yaşamamanın peşinde olan Galatsaray, Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Galatasaray Rizespor maçı canlı izlemek için spor severler ekran başında olacak. Peki Galatasaray Rizespor maçı canlı yayın, saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar;

Sarı Kırmızılılar, zirve yolunda kayıp istemiyor. 8 maçlık galibiyet hasretini Hatayspor maçıyla sona erdiren Çaykur Rizespor ise sürpriz peşinde.

Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Volkan Bayarslan'ın yöneteceği Serkan Olguncan ve Ali Saygın Ögel'in yardımcı hakemlik yapacağı mücadelenin dördüncü hakemi de Kutluhan Bilgiç olarak açıklanmıştı. Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının VAR hakemi ise Abdulkadir Bitigen olurken AVAR'da da Bahattin Duran görev yapacak.

Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek.

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Taylan Antalyalı müsabakada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı geçen Ryan Donk ise karşılaşmanın kadrosunda yer alabilecek.

Galatasaray muhtemel 11: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Saracchi, Feghouli, Gedson, Etebo, Onyekuru, Mostafa Mohamed, Falcao

Editör: Haber Merkezi