Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Lokomotiv Moskova'yı konuk edecek. Bu akşam 272. Avrupa maçına çıkacak olan SGalatasaray, daha önce oynanan 271 karşılaşmada 98 galibiyet elde edip 102 mağlubiyet yaşadı. 71 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Avrupa arenasında rakip fileleri 370 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 404 gole engel olamadı.

Galatasaray-Lokomotiv Moskova Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda?

BeinSports'un resmi internet sitesinden yayın hakları ile ilgili şu açıklama geldi: "UEFA Şampiyonlar Ligi Türkiye yayın haklarına ilişkin görüşmeler, döviz kurunda yaşanan suni dalgalanmaların etkisiyle ne yazık ki halen devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin heyecanını yaşatabilmek için her türlü fedakarlığı göze alarak yürüttüğümüz bu görüşmelerde, yayın haklarını elinde bulunduran aracı kuruluş ile karşılıklı mutabakat henüz sağlanamadı.

Bununla birlikte, 5 yıl sonra Avrupa arenasına dönen Galatasaray’ın devler liginde çıkacağı ilk mücadeleyi heyecanla bekleyen Digiturk üyesi olsun olmasın tüm futbolseverlerin, karşılaşmayı izleyebilmesi için bu maça özel olarak yaptığımız anlaşma çerçevesinde, müsabakanın bu akşam saat 22.00’de beIN SPORTS HABER ve beIN SPORTS HD1 kanallarından naklen ve şifresiz yayınlanacağını kamuoyunun bilgisine sunar, resmi iletişim kanallarımız haricinde yapılacak hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Editör: Haber Merkezi