Antalya kampında bireysel perfromans ve hedeflerine dair açıklamalarda bulunan Gaziantep FK futbolcusu Furkan Soyalp, Bursaspor'daki eski takım arkadaşı efsane Pablo Martin Batalla ile igili konuştu.

Batalla saha içinde cesur olmam gerektiğini söyledi

Bursaspor döneminde Pablo Batalla'nın örnek aldığı bir futbolcu olduğunu açıklayan Furkan Soyalp,''Pablo’ya selam olsun. Del Valle ziyarete gelmişti, bugün konuştuk. Gollerimde bana hep mesaj atıyor. Çok şey öğrendim. O bana farklı pencereden bakmayı öğretti. Ceza sahasına geriden yapılan koşuların nasıl marke edilemediğini. Zamanlamanın ne kadar iyi olacağını öğretti. Pablo gerçekten örnek alınacak bir insandı, çok iyi izler bıraktı. Arka direğe, ceza sahası içine koşularda cesur olmam gerektiğini söylemişti. Başarımda kesinlikle katkısı var.“ ifadelerini kullandı.

Bu istatistik ve performansla milli takımda olmak gerçekçi hedef değil

 Milli takım hedefi ile ilgili de konuşan Soyalp, “Gerçekçi olmak gerekirse istatistik ve fiziksel performansla henüz orada olmak gerçekçi hedef değil. Hak eden arkadaşlarımız var, genç arkadaşlarda. Umarım adalet terazisi içerisinde hak edenler orada bulunur. Benim de hedeflerimden birisi A Milli Takım’da forma giymek. Milliyetçi bir aileden gelen biri olarak bu ülkenin ay-yıldızlı bayrağının formasını giymeyi çok isterim. Benim için ömür boyunca unutulmayacak gurur olur. Daha çok üzerine koyup hak ederek orada olmak isterim. Yakın zamanda bir beklentim yok. Medyatik olur ya ben niye çağrılmadım diye, öyle bir şeyim yok. O konuda mütevazi olmak isterim“ dedi.

Editör: Haber Merkezi