Ziyarette Başkan Mehmet Yiğiner ile sohbet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: "Öncelikle sizi, oyuncuları, yöneticileri, teknik ekibi tebrik ederim. Azim olduktan sonra azmin karşısında hiçbir güç duramaz. Söylenenlere bakmadan herkesin Ankara’da Ankara’nın simgesi olan Ankaragücü’ne sahip çıkması lazım. Yapılması gereken bu kulübü hak ettiği yere getirmektir. Başarılı bir ekipsiniz ve bu başarılı ekibe destek olmak lazım" dedi.

Her belediye bütçesinden belirlenen bir kısım ayırsın
"Yenimahalle de versin Büyükşehir de versin Çankaya Belediye’de versin bütün belediyelerimiz yardımda bulunsun ve Ankaragücü Süper Lig’e yükselsin. Biz Yenimahalle Belediyesi olarak bütçemize göre maddi destek olmaya hazırız. Haymana Haymana’nın gücü kadar, Mamak Mamak’ın gücü kadar, Çankaya Çankaya’nın gücü kadar Büyükşehir Belediyemiz gücüne göre destek olmalı.  Yapacağım yardımı yönetiminle ilişkilendirmek istemiyorum. Siyasetin spora girmemesi gerekiyor. Gençler kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora teşvik edilmeli. Takımda her türlü görüşten insanlar olabilir. Her partinin belediye başkanları gereken desteği vermeli. Kimsenin cebinden çıkmıyor bu yardımlar. Devletin malın devletin kulübüne vermeliyiz. Biz bütçemiz oranında Ankaragücü’ne maddi anlamda yardım yapacağız."

Ziyaretten ötürü Fethi Yaşar’a teşekkür eden MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner: "Kulübümüze ilk yardımı yapanda sizin belediyenizdi bu yardımlardan ötürü ayrıca teşekkür ederim. Ankaragücü şehrimizin takımı biz elimizden geldiğince en iyi şekilde kulübümüzü temsil etmeye çalışıyoruz. Allah nasip etti Şampiyon olduk. Bu başarı tüm Ankara’nın" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi