Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala Fenerbahçe çifte şok birden yaşadı. Almanya’da dev ekiplerin katıldığı AUDI Cup’ta Bayern Münih’e 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Fenerbahçe sadece karşılaşmayı değil milli sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım’ı da kaybetti.

HASAN 2 AY YOK

Mücadelede sakatlanarak oyundan çıkan Kaldırım’ın en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, Sarı Lacivertliler alternatifsiz kalan bölge için arayışlarına hız verdi. Fenerbahçe’nin ilk hedefindeki isim ise Galatasaray’ın da listesinde yer alan Bursaspor’un milli yıldızı Umut Meraş oldu.

İLK TALİP BEŞİKTAŞ’TI

Başarılı sol bek Afyon’da Bursaspor kampında çalışmalarına devam ederken, geleceği ise merak konusu oldu. İlk olarak Beşiktaş’ın radarına takılan 23 yaşındaki oyuncu için bonservis konusunda prensip anlaşmasına varılmasına rağmen Timsah’ın başkan değişimi sonrası transfer askıya alınmıştı.

KIRAN KIRANA PAZARLIK

Umut Meraş için Galatasaray’ın da devrede olduğu ifade edilirken, 19 Temmuz’da Dereağzı’nda Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçı sırasında Sarı Lacivertlilerin Sportif Direktörü Damien Comolli ile Bursasporlu yöneticiler arasında kıran kırana bir transfer pazarlığı gerçekleşmişti. 

KESENİN AĞZI AÇILACAK

Yeşil Beyazlılar, Umut için 3 milyon Euro talep ederken, Fenerbahçe 2 milyon Euro ve oyuncu teklifini masaya getirmişti. Hasan Ali Kaldırım’ın sakatlığı sonrası kartlar yeniden dağıtılırken, Sarı Lacivertlilerin bu transferi bir an önce bitirmek için kesenin ağzını açacağı ifade ediliyor.

Editör: Haber Merkezi