Süper Lig’e veda ederek bu yıl Spor Toto 1’nci Lig’de mücadele edecek Bursaspor, 19 Temmuz Cuma günü saat 18.30’da Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Fenerbahçe ile bir hazırlık karşılaşması yapacak. 

ÇİRKİN BENZETME

Dün sosyal medyada Fenerbahçe’nin taraftar gruplarının maç duyurusunda Bursaspor için alaycı “Fenerbahçe, PTT 1’nci Lig takımı Bursaspor ile karşılaşacak” ifadeleri kullanılmış, Sarı Lacivertli taraftarlar da bu twit’in altına birçok çirkin benzetme yapmıştı.

DEĞERLİ EKİP

Bugün ise Fenerbahçe yönetimi adeta iade-i itibar niteliğinde bir duyuru ile Bursaspor’la gerçekleştirilecek maçı resmi internet sitesinden, ‘Türk futbolunun değerli ekiplerinden’ ifadeleriyle Yeşil Beyazlılara hakkı olan benzetmeyi yaparak taraftarının yanlışını örttü.

Fenerbahçe resmi internet sitesinde bugün güncellenen bildirimde şu ifadelere yer verildi;

"Futbol A Takımımızın, Ümraniyespor ile Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde 18 Temmuz Perşembe günü yapacağı hazırlık maçı Ümraniyespor’un kamp programındaki değişiklik nedeniyle iptal olmuştur. Takımımız, 19 Temmuz Cuma günü Can Bartu Tesislerimizde Türk futbolunun değerli ekiplerinden Bursaspor ile saat 18.30’da bir hazırlık maçı yapacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçe Spor Kulübü

Editör: Haber Merkezi