Türkiye Futbol Direktörü Terim, sakatlığı bulunan Serdar Aziz'i kadrodan çıkardığını ancak futbolcunun "Ben gitmiyorum" diyerek, son ana kadar şans istediğini söyledi. Bursasporlu futbolcunun en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağını aktaran Terim, şunları kaydetti:

"Ciddi sakatlığımız Serdar Aziz. Esasında kendisini geldiğim gün gönderdim ama o 'ben gitmiyorum' dedi. Tedavisini yapmaya çalıştık. Kampa girer girmez, son çektirdiğimiz MR'da doktorların Nakitbahis verdiği rapor, minimum 3 hafta sahalardan uzak kalacağı yönündeydi. Serdar'ın olması kadromuzda çok şey değiştirebilirdi. Mehmet Topal'ı başka yerlerde, daha efektif kullanabilirdik.

Stoper ve orta sahada daha zengin olabilirdik ama maalesef, şu anda öyle görünüyor. Ben de kendisiyle konuştum ve emeğine teşekkür ettim. Dünya Kupası'na hazırlan dedim. Kendisi haber yollamış, 'ben gitmek istemiyorum. Denemek istiyorum' demiş. Bana bir sürpriz yaparsa benim için tarihin en büyük sürprizlerinden biri olur ama olmazsa insan sağlığı bizim için her şeyden daha önemli."

Fatih Terim, Gökhan Gönül'ün kalçasında ve dizinde küçük sorunu olduğunu vurgulayarak, "Gökhan Gönül'ün kalçasında ve dizinde küçük bir şey çıktı. Onu tedavi ediyoruz. Büyük ihtimalle bu maç koymayacağım ama Gökhan bu turnuvayı 2008 gibi kaçırmaz ve inşallah burada olabilir." dedi.
Editör: Haber Merkezi