İşte Ertuğrul Sağlam'ın röportajından satırbaşları "B. Dortmund bu sezon şampiyonluğun çok gerisinde kaldı. Leipzig'in de gerisinde kaldı. Bu ayrılığın arkasında haklı sebepler de vardır mutlaka.  Biraz ara verdik. Futbolcuğumla beraber 17 yaşında profesyonel oldum ve 31 senedir hiç ara vermeden çalışmıştım futbolcu ve antrenör olarak. En kısa zamanda İnşallah futbol sahalarına dönmeye ve yeniden bir başarı hikayesi yazmaya ihtiyacım var"

Gönlümüz Bursaspor'dan yana
"Bursaspor ile 2009-2010 sezonunda şampiyon olduktan sonra 2010-2011 sezonunda ligi 3. sırada bitirerek önemli işlere imza attık. Sonraki süreçlerde anlaşmazlıklar oldu. Şu anki duruma bende çok üzülüyorum fakat şunu da ortaya koymak istiyorum. Rizeli dostlarım var Hikmet hoca var, ama gönlümüz tabii ki Bursaspor'dan yana. Trabzonspor karşısında kendine yetecek skoru alıp Bursaspor'un kümede kalmasını bekliyorum. Temennimiz bu açıkçası. Bursa'da yaşanan güzel anılar güzel hatıralar var. İnşallah Bursaspor hafta sonunda alacağı neticeyle kümede kalır. Keşke Bursaspor ve Rizespor ikisi de kümede kalsa ama futbolun da böyle bir gerçeği var"

Bursaspor benimle bağlantıya geçmedi
"Bursaspor benimle bağlantıya geçmedi. Henüz bu konu hakkında konuşmam da çok doğru değil bence. Bursaspor'un bunları düşünmekten çok bu hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçına odaklanması gerek. Kastamonuspor'dan teklif almadım. Kesinlikle oraya gitmedim, konaklamadım ve görüşmedim. Tamamen asılsız ve asparagas haberler"

Beşiktaş adına biz kendi adımıza iyi günler yaşadık
"Beşiktaş hakkında devamlı yorumların ortaya çıkmasında ki sebep Beşiktaş'ın futbol doğruları ve performansı. Beşiktaş açısından mevcut kadroyu koruyup eksik gördüğü mevkilere, iyi futbolcuları alıp iyi bir kadro entegre ederse yine bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyecektir. Diğer bir unsur ise; Fenerbahçe ve Galatasaray'ın performansları. Tıpkı geçen seneki gibi bir görüntü içerisinde olurlarsa yine futbol severler haklı çıkacaktır. Bu konuda diğer takımların da performansları son derece önemli bir etken. Beşiktaş adına biz kendi adımıza iyi günler yaşadık, elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. En önemli etken kadro devamlılığı ve istikrardır. Bizim de o gün ki başarıda emeğimizin olduğu ortada"

Editör: Haber Merkezi