Darbe girişimini geri püskürten Türk halkının kahramanlık destanı hem Türkiye'de hem de dünyada takdire şayan görülürken dün alınan OHAL kararıyla yeni bir sürece girildi.

Eski milli futbolcu teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı Marmaris oteliyle ilgili açıklamarı da gündeme bomba gibi düştü.

Erdoğan'ın kaldığı otelde tatil için bulunan Ertuğrul Sağlam gözünün önünde cereyan eden olayları dobra dobra anlatırken Fethullah Gülen'le ilgili görüşlerini açıklamasına rağmen yakıştırmalara maruz kaldı. Ertuğrul Sağlam bu röportajında Gülen'ci diyenlere tokat gibi cevap vermişti.

GÜLEN CEMAATi iLE iLiŞKiM EĞiTiME DESTEK iÇiNDi
Bu girişimin arkasından FETÖ çıktı. Bu cemaatle yakınlığınız çok konuşuluyor. Hayatım boyunca yalan söylemedim, şimdi de söylemeyeceğim. Biz sporcuyuz, spor adamıyız. Cemaate bakış açımız ibadet ve eğitime destek olmaktı.

Vatan sevgisiyle dünyanın her yerindeki okullarda Türk bayrağının dalgalanması bizleri mutlu ediyordu. Yabancı öğrencilerin Türkçe öğrenmesi ve vatana olan sevgimiz dışında başka bir niyetimiz asla olmadı.

Şimdiki tablo hiç kabul edilemeyecek bir şey. Bu teşebbüste bulunan her kimse bu vatana ihanet etmiştir. Bu girişimi lanetliyorum. (yeniakit)
Editör: Haber Merkezi