Ziraat Türkiye Kupası 3. ön eleme karşılaşmasında Yomraspor'u 3-0 skorla geçen Bursaspor'da, Erdem Özgenç maç sonu açıklamalarda bulundu.

Özellikle Bilal Kısa'ya yapılan tezahüratlara deyinen tecrübeli futbolcu "3-0 gibi net bir skor aldık, oyun olaraka baktığımızda üst düzey bize yakışmayan bir oyun oldu ama net bir skor aldık. Batalla'nın girmesinden sonra pozisyonlar üretip goller bulduk. Biz çok iyi bir takımız ama bazen istediklerimizi sahaya yansıtamıyoruz.

Büyük Bursaspor taraftarından ben sadece şunu rica ediyorum, hepimizi Bursaspor'un futbolcusuyuz, hepimiz burada Bursaspor arması için, tarihi için, camia için mücadele vermeye çalışıyoruz. Bilal'e yapılan bir takım tezahüratlar vardı, bunlar uygun şeyler değil, büyük Bursaspor camiasına yakışmayan hareketler, ben erdem Özgenç olarak lütfen rica ediyorum, bundan sonra bu tarz şeyler yaşanmasın.

Çünkü hepimiz Bursaspor için mücadele ediyoruz. Biz profesyonel insanlarız, profesyonel futbolcularız ama bugün Bilal'e yapılan bizide üzdü açıkçası. Yeri geldi kötü oyndadık yeri geldi hatalar yaptık ama bizim camiamıza yakışmayan hareketler. Lütfen rica ediyorum bunlar tekrarlanmasın. Ben sadece bunu rica ediyorum. Herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Editör: Haber Merkezi