Ay-yıldızlı ekip, Antalya Stadı'nda tarihinde ilk kez karşılaştığı Karadağ'ı ağırladı. Takımlar, uzunca süre eşitliği bozamazken, karşılaşmanın 90+4. dakikasında sahneye çıkan Mehmet Topal, attığı kafa golüyle A Milli Takım'ı 1-0 öne geçirdi. Golün ardından santra yapılmazken, A Milli Takım, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

A Milli Takım'a yeni çağrılan Danimarka Ligi takımlarından Nordsjaelland'da oynayan Emre Mor, Karadağ karşılaşmasında beğeni topladı.Karşılaşmaya ikinci yarıda dahil olan genç oyuncu, ilk kez A Milli Takım formasını giydi. Emre, etkili mücadelesi, hızı ve top tekniğiyle taraftardan alkış aldı. Savunmada takıma yardım eden Emre Mor, hücumda da etkili bir görüntü çizdi. 

Maçın son bölümünde girdiği pozisyon ve mücadeleler sonrasında Antalya Stadı'nı dolduran 33 bin seyirci, Emre Mor lehine tezahüratta bulundu.

Emre Mor Kimdir? Emre Mor Kaç Yaşında?
Danimarka'da forma giyen Emre Mor, henüz 18 yaşında. Sağ kanat ve sol haricinde santrafor mevkisinde forma giyebilen Emre Mor, bu sezon 13 maçta 2 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi. Emre Mor, 29 Mayıs 2016 günü Karadağ ile oynanan hazırlık maçında A Milli Takımımızın ilk kez formasını giydi.

Sol ayağını iyi kullanabilen ve 1.68 boyunda olan Emre Mor'un takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Emre Mor bu sezon Venüsbet çıktığı maçların 11'inde santrafor olarak görev yaparken, 2 maçta sağ kanatta görevlendirildi. Emre Mor, A Milli takımımızın Karadağ ile yaptığı hazırlık maçında sağ kanatta görev aldı. Emre Mor oyuna girdikten sonra oldukça etkili bir futbol ortaya koyarken, tribünler bir ara Emre diye tempo tuttu.
Editör: Haber Merkezi