Beştepe Tesislerinde gerçekleşen ziyarette kısa bir açıklama yapan Ankara Elazığspor’lular taraftar gurubu koordinatörü Oğuzhan Hazar Bağcı; "Ankara’da yaşayan Elazığspor taraftarları olarak yeni sezon öncesi dost ve kardeş kulübümüz olan Ankaragücü Başkanımız Sayın Mehmet Yiğiner’i ziyaret ederek başarılar diledik. Ankara’da yaşayan Elazığspor taraftarları olarak bizlerde zaman zaman Ankaragücü maçlarına gelerek yaşadığımız şehrimizin takımına destek oluyoruz" dedi.

Ankaragücü ile Elazığspor dost ve kardeş iki güzide kulübümüz diyen Bağcı,”Sahada rakip olsak ta tribünde dostuz. Spor dostluk ve kardeşliktir. Bu dostluk ve kardeşliği Ligin İkinci haftasında oynayacağımız Elazığspor-Ankaragücü maçında hep birlikte yaşayacağız. “Gakkoş” kelimesinin bir anlamının da misafirperverlik olduğunu sözlerine ekleyen Bağcı, Elazığ deplasmanına gelen Ankaragücü taraftarlarını misafir etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız “ şeklinde konuştu.

Dostluk ve kardeşlik sporun en büyük kazancıdır
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Yiğiner; "Elazığsporlu kardeşlerimizin ziyareti bizleri memnun etti. Spor, özellikle futbol seyir zevki yüksek olan görsel bir şölendir. Elbette kazananı-kaybedeni olacak bazen de müsabakalar beraberlikle sonuçlanacak. Önemli olan dostça el ele kol kola dostluk ve kardeşlik çerçevesinde müsabakanın izlenebilmesi. Bu sporun en büyük kazancı olur" dedi.

Editör: Haber Merkezi