Özlüce Tesislerine gelen Efkan Âlâ’yı Başkan Ali Ay, İkinci Başkan Ali Ademoğlu, Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkan Fatih Pulat, Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk ve Dış İlişkiler ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkanı Fatih Kokrkmaz'ın yanı sıra Teknik Direktör Mutlu Topçu karşıladı.

Başkan li Ay konuşmasında, "Sayın Efkan Âlâ bakanlığı döneminde bizlere çok yardımcı oldu. Aset ile olan sorunumuzun çözülmesinde bakanımızın çok büyük katkısı oldu. Ziraat Bankası için de bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah gelecek hafta kredi konusu da çözüme kavuşacak" dedi.

İçişleri eski bakanlarından Efkan Ala ise konuşmasında şunları söyledi "Bursaspor spor camiasında önemli marka ve yüz akı birkaç takımımızdan birisi. Başarılarıyla gündeme gelmiş bir kulübümüz ve başkanımız da problemli bir zamanda göreve geldi. Görev aldı, sorumluluk üstlendi. Bize düşen de tüm kardeşlerimiz ile birlikte Bursaspor’a yardımcı olmaktır. Bursaspor kolay elde edilebilecek bir değer değil. Bursalı hemşerilerimiz de Bursaspor’u çok seviyor. Bursa’da önemli tamamlayıcısı olarak görülüyor." Başkan Ali Ay daha sonra Efkan Âlâ’ya Bursaspor rozeti ve atkısı ile çeşitli hediyeler sundu. Daha sonra heyet tesislerde öğle yemeğinde görüşmelerine devam etti.

Editör: Haber Merkezi