MKE Ankaragücü tribünlerinin sevilen isimlerinden Metin Aydın, Sarabrel Parsi hastalığı bulunan kızı Ecrinnaz Aydın’ın ameliyat ve bundan sonraki eğitim, öğretim masraflarını MKE Ankaragücü adına üslenen Başkan Mehmet Yiğiner’e ve Teknik Direktör İsmail Kartal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ameliyatın çok iyi geçtiğini belirten Metin Aydın, "Ecrinnaz’ın ameliyatı çok iyi geçti. Çok mutluyum, şuan sağlığı iyiye doğru gidiyor. Bu hayati desteği sağlayan Başkanımız Mehmet Yiğiner’e ve tüm Ankaragücü camiasına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Ecrinnaz’a edilen yardımın bu sezon şampiyonluğun gizli sırrı olacağına inandığını belirten Aydın, "Bizler takımımıza güveniyoruz. İnşallah başarı gelecektir" dedi.

Ecrinnaz için ne yapılması gerekiyorsa yapacağını belirten Başkan Mehmet Yiğiner, "Ecrinnaz kızımızın ameliyatının iyi geçmesi, sağlığının iyiye gitmesi bizleri çok sevindirdi. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak. Yakın zamanda Ecrinnaz kızımızı ziyarete gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Ameliyatın iyi geçmesine çok sevindiğini belirten Teknik Direktör İsmail Kartal, "İnşallah Ecrinnaz kızımız bir an önce sağlığına en iyi şekilde kavuşur" dedi.

Editör: Haber Merkezi