59. dakikada Orhangazispor atağında Gökhan Kaya, bir süre topu sürdükten sonra Gökhan Öztürk'ün önüne yuvarladı. Şık bir çalımla rakibinden sıyrılan Gökhan Öztürk, plase bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1.

65'. dakikada, Diyarbekirspor Mehmet ile soldan geldi. Mehmet'in ceza alanına ortasında arka direkte topla buluşan Serdar'ın sert vuruşunu kaleci kornere çeldi.

82. dakikada Diyarbekirsporlu Fahrettin soldan ceza sahasında girdi Mustafa, Hayrettin'in önündeki topa bir kaleci gibi uzanarak elle müdahale etti. Hakem Özgür Sepin'in penaltı kararında atışı kullanan Tunç Behrem, kaleci Mehmet ile topu ayrı köşelere göndererek skorda dengeyi sağladı: 1-1.

90. dakikada, Tunç Behrem'n şık ara pasında sağdan içeri dalan Sedar'ın arka direğe doğru yerden çıkarttığı topun gelişine Ergün çok sert vurarak meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1.

Stat: Seyrantepe Spor Kompleksi
Hakemler: Özgür Sepin (xx), Koray Can Karadedeli (xx), Gökhan Esen (xx)
Diyarbekirspor: Onur, Abdurrahman Emir, Adem, Ergün, Tunç Behram, Serdar, Gökhan, Mehmet (Dk.78 Umut ), Enver Abdullah, Fatih, Fahrettin
Orhangazispor: Mehmet Dönmezdemir - Yasin (Dk.67 Mustafa), Mehmet Ayaz, Umut, Gökhan Öztürk (Dk.73 Mehmet Kılıç ), Gökhan Kaya, Ercan, Muhammet, Sedat, Mehmet Albayrak, Ercan (Dk.88 Serdar)
Goller: Dk.82 (penaltı) Tunç Behram, Dk.90 Ergün (Diyarbekirspor) Dk.59 Gökhan Öztürk (Orhangazispor)
Sarı Kart: Mehmet Dönmezdemir (Orhangazispor)

Editör: Haber Merkezi