Real Madrid'in antrenman tesislerinde düzenlenen "basın günü"nde konuşan Ronaldo, "Atletico ve biz şu anda en iyi takımlarız. Bundan dolayı da finaldeyiz. Kimin daha iyi olduğunu maç sonunda göreceğiz. Onwin Daha iyi olduğumuzu düşünüyorum ama iyi bir maç çıkarmamız gerekiyor. 2014'te kupayı kaldırdığımız zamanı düşünüyorum ve cumartesi günü bunu tekrar yapacağımıza inanıyorum.

Finali kaybedersek bizim için başarısız bir sezon olur. Bu hayatımızın maçı. Kazanacağımıza inanıyorum." değerlendirmesini yaptı. Portekizli futbolcu, topa çok yakın, takım halinde futbol oynayan Atletico'nun çeyrek finalde Barcelona ve yarı finalde Bayern Münih'i elemesinin "rastlantı olmadığını" söyledi. 

Antrenmanın sonlarında yaşadığı hafif sakatlığın ciddi olmadığını anlatan Ronaldo, "Antrenmanda yaşadığım küçük sorunu saymazsak fiziksel olarak en iyi düzeydeyim." ifadesini kullandı.

Marcelo: "Şimdi daha birlik içinde bir takımız" 
Real Madridli futbolculardan Marcelo da "Atletico, sahada sonuna kadar mücadele eden, çok zorlu bir rakip." açıklamasında bulundu. 

Zidane'ın teknik direktörlüğe gelmesiyle çok daha yoğun çalıştıklarını ve takım olarak kendilerini çok geliştirdiklerini dile getiren Brezilyalı Marcelo, "Zidane, kimseyi ezmeden, alçak gönüllü bir şekilde buraya geldi. Şimdi daha birlik içinde bir takımız ve sonucunda da finaldeyiz." yorumunu yaptı.
Editör: Haber Merkezi