Köfteci Eşref'te düzenlenen yemeğe İnegöl Özel Cihangir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet İrfan Bilgesoy, Genel Koordinatör İbrahim Demirel, Medikal Muhasebe Müdürü Ali Kemal Kır, Kulüp Başkanı Münür Kanar,Futbol Şube Sorumlusu Hasan Yetim, Federasyon Temsilcisi Şaban Gümüş, Altyapı Sorumlusu Köksal Demiral, Altyapı Antrenörleri  ile sporcular katıldı.

Yemek sonrası konuşan İnegöl Özel Cihangir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet İrfan Bilgesoy,  şunları söyledi "Bu hafta lig maçları başlayan İnegölspor'un U15 ve U17 takım sporcularına moral yemeği vermek istedik. Spora olan desteğimizi sadece bir sponsorluk olarak nitelendirmemek gerekir. “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Dediği Gibi;  Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır. Bugüne kadar hep spora yakın olan ve sporu destekleyen bir kuruluş olduk. Bizlerin spor ve sporcu sağlığı konusunda hedefleri, çalışmaları ve sorumlulukları büyük ve bizlerde bu sorumlulukların bilincindeyiz. Sezon içerisinde İnegölspor'daki sporcuların sağlığını yine en üst seviyede koruyacağımızı belirtmek isterim. İnegölspor’un başarısı için bizlerde sizlerin yanındayız ve şimdiden sizlere başarılar diliyorum."

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ise "Öncelikle sağlık sponsorumuz olan İnegöl Özel Cihangir Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mehmet İrfan Bilgesoy ve kurum yetkilerine, sporcularımıza verdikleri moral yemeği nedeniyle teşekkür ederim. Gerçekten kendileri her konuda yanımızdalar ve desteklerini esirgemiyorlar. İnşallah bu gençlerimiz kendilerine verilen bu moral yemeğinin karşılığını elde edecekleri başarılar ile verecekler. Gelecekte her biri hem kulübümüze hem de Türk futboluna, elde edecekleri başarılar ile hizmet edeceklerdir. Bundan hiç şüphemiz yoktur. Bu sezon U14,U16 ve U19 takımlarımız elde ettikleri başarılı sonuçlar neticesinde, İnegöl'ümüzü Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmışlardı. İnşallah U15 ve U17 takımlarımızda bu başarıyı göstereceklerdir. Biz yönetim olarak altyapılarımıza çok önem veriyor ve destekliyoruz. İnşallah İnegölspor eskiden olduğu gibi altyapısından çıkarttığı oyuncular ile tekrar ülke gündemine gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben tekrar bu moral yemeğini tertip eden İnegöl Özel Cihangir Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mehmet İrfan Bilgesoy ve kurum yetkilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi