Cem Kapitan, Orhangazispor’un başarısının birlik ve beraberlikten ve bu takıma el birliği ile destek olmaktan geçtiğini belirterek, forma reklamı veren firmalara teşekkür ediyorum dedi.
 
Spor Toto 3.lig 3.grupta lige ve kupaya galibiyetle başlayan Orhangazispor’da kulüp başkanı Cem Kapitan Orhangazispor’a destek olan sponsor firmalara teşekkür etti. Cem Kapitan göreve geldikten bugüne kadar bir çok firmanın kulübe destekleri olduğunu belirterek, forma reklamlarımıza sponsor olan Koçyiğitler İnşaat, Beyttürk İnşaat ve Hatırlı Petrol’e de teşekkür etti.

Cem Kapitan, Orhangazispor’un el birliği ile hedefine yürüyeceğini de belirterek, başarılı ve güçlü bir kadro oluşturduk. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bugüne kadar büyük fedakarlıklarla bugüne kadar geldik. Bizlere destek olan sponsor firmalarımız var. Ancak kulübümüzün bundan sonraki süreçte daha fazla desteğe ve mali kaynağa ihtiyacı bulunmaktadır. Önemli olan bir yola çıkmak değil, o yolda kayıpsız ve kazasız devam etmektir dedi. Cem Kapitan, Kulübün sadece birkaç kurum tarafından desteklenmemesi gerektiğini tüm ilçe dinamiklerinin kulübe katkı sunması gerektiğini de belirterek, eğer Orhangazi tüm katmanları ile el birliği içinde olursa, özlenen ve beklenen başarılar da gelecektir dedi.

Sezon başında planlanan bütçe düzenlemeleri ile ilgili de değerlendirme yapan Cem Kapitan, kongrede planlanan ve genel kurulca onaylanan bütçe planlamamızda şu ana kadar herhangi bir sapma söz konusu değildir. Bugünden sonrası ise Orhangazi’den gelecek katkı ve desteklere bağlı olarak yürüyecektir. Belediye Başkanımızın bugüne kadar bizlere destekleri oldu. Fakat ilçe olarak tüm yükümlülüğü belediye yada diğer bir kuruma bırakmak yerine tüm ilçe halkı olarak bu yükü omuzlamamız gerekmektedir dedi.
 
BÜTÇE 3,5 MİLYON TL OLARAK PLANLANDI
Cem Kapitan, kongre sonrasında yeni sezon için yaklaşık 3,5 milyon TL’lik bir bütçe planlaması yaptıklarını, bugüne kadar yaklaşık 1 milyon TL’lik bir harcama yaptıklarını da belirterek, kalan 2,5 milyon TL’den 1,5 milyon TL’lik kısmı Federasyon ve diğer gelirlerle karşılanacak. Kalan bölüm 1 milyon TL’dir. Bu rakam Orhangazi gibi bir ilçe için küçük bir rakam. Tüm ilçe dinamikleri bir araya geldiği taktirde Orhangazispor’un mali sorun yaşaması söz konusu olmaz dedi. Güçlü bir kadro oluşturduklarına vurgu yapan Kapitan, böyle bir takım hedefe yürüyecektir. Mali sorunlar yaşayıp bu takıma yazık olmaması için Orhangazi’nin harekete geçmesi ve üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz dedi.
Editör: Haber Merkezi