Bursaspor Futbol Okulu öğrencileriden kurulu takımın teknik heyet ve futbolcuları, önce Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerimiz Ali Ademoğlu, Cem Öztürk ve Mustafa Bakır tarafından karşılandı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın elini tek tek öpen minik kramponlar daha sonra kendi isimlerinin verileceği fidanları Özlüce Tesislerine diktiler. Fidan dikim töreninin ardından A Takım futbolcuları alkışları ile kupalarıyla birlikte antrenman sahasına çıkan miniklere, Başkan Ali Ay tarafından altın takdim edildi.

Teknik heyet ve futbolcuların tek tek tebrik ettiği sporcular daha sonra aileleriyle birlikte basın mensuplarına fotoğraf verdiler.

Ali Ay "Sizlerle gurur duyyoruz"
Başkan Ali Ay öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Öncelikle sizlere ve sizi yetiştiren ailelerinize ve antrenörlerinize teşekkürlerimizi sunuyorum. Bize çok büyük gurur yaşattınız. Uluslararası İzmir CUP’ta şampiyon olmakla bizleri Türkiye’nin gündemine soktunuz. Bursaspor’un altyapısının ne olduğunu herkese gösterdiniz. Bundan sonra inşallah önünüzde çok uzun yıllar var. Hocalarınızı dinlerseniz, çalışırsanız kim iyi olursa buraya gelecek ve burada oynayacak. Bizler de bastonla gelir sizleri izleriz" dedi.

Editör: Haber Merkezi