Golcü futbolcunun menajeri Erdem Karagöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon ligin ikinci yarısında Bursaspor'da oynayan Deniz'in, attığı goller ve sahadaki mücadelesiyle futbol kamuoyunda büyük beğeni topladığını söyledi.

Deniz'in adının 2016 Avrupa Şampiyonası öncesi ay-yıldızlı forma için de geçtiğini hatırlatan Karagöl, "Deniz, aday kadroya davet bekliyordu ancak bu gerçekleşmedi. Bunun üzüntüsünü yaşadı." dedi.

Karagöl, oyuncu için geçen hafta kendisine Azerbaycan Futbol Federasyonundan bir teklif ulaştığını aktardı. Ülke federasyonunun, Deniz'in Azerbaycan Milli Takımı formasını giymesi teklifinde bulunduğunu dile getiren Karagöl, bu teklifi ilettiğinde oyuncunun şaşkınlık yaşadığını ifade etti.

3-4 güne kadar kararını verecek
Karagöl, Almanya doğumlu olan Deniz Yılmaz'ın, daha önce bu ülkede ve Türkiye'de milli takımda oynamadığı için Azerbaycan adına uluslararası müsabakalara katılmasında bir sakınca olmadığını vurguladı.

Teklifi değerlendirme aşamasında olduklarını anlatan Karagöl, "Deniz aslında ay-yıldızlı formayı giymek istiyordu ancak mutlu olduğu bu teklife olumlu bakıyor. Çok mutlu oldu. Düşünmek için biraz süre istedi. Kendisi şu an Bursaspor'un sezon başı hazırlıklarında. 3-4 güne kadar kararını verecek. Gelişmeleri birlikte değerlendiriyoruz. Umarım hakkında hayırlısı olur." diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi