Gündemin ilk maddesi geresi Vakıf Başkanı Ali Ay toplantıyı açarken, Divan Başkanlığına İdris Sevinç’in seçildiği genel kurulda, 2017 yılı faaliyet raporu ve denetçi raporu okundu. Vakfın 2018 yılına ait bilanço ve gelir tabloları da divan başkanlığı tarafından okundu. Faaliyet raporu, denetçi raporu, bilanço ve gelir tablosu oy birliği ile kabul edildi. 2018 yılındaki faaliyetlerinden dolayı yönetim kurulu ve denetim kurulu oy birliği ile ibra edildi.

YENİ BAŞKAN GALİP SAKDER

Gündemin 8. maddesinde yer alan yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Yönetim Kurulu asil üyeleri olarak Galip Sakder, Ali Ademoğlu, Cem Öztürk, Şükrü Akyollu ve Adnan Altınlı, yönetim kurulu yedek üyeleri olarak Tacettin Yazıcı, Mehmet Gülseçen ve Gökçin Aras seçildiler. Denetim Kurulu asil üyeliklerine ise Şerif Arı ve Ali İhsan Yeşilova, yedek üyeliğe de Mesut Moral seçildi.

HEDEF EĞİTİMLİ SPORCULAR

Bursaspor Vakfı yeni başkanı Galip Sakder, amaçlarının ilk planda Vakıfköy Spor Lisesi’ni bitirmek olduğunun altını çizerek “Bildiğiniz gibi projenin imzaları mayıs ayında atılmıştı. Tabi bu oluşumda dönemin Milletvekili Sayın Hüseyin Şahin başta olmak üzere, Başkanımız Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerinin, dönemin yönetim kurulu üyelerinin çok büyük emeği var. Bizler de Vakıf olarak bu büyük projenin takibine devam ediyoruz. Buna Bursa’nın sahip çıkması gerekiyor. Ayrıca Bursaspor Koleji için de çalışma başlatacağız. Hedefimiz Bursaspor’a ve Türk futboluna iyi eğitimli sporcular yetiştirmek” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi