Törene Bursaspor Başkanı Ali Ay, Aroma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk ve Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç katıldı.

Başkan Ali Ay, imza töreninde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi "Bugün Aroma ile gerçekleştirdiğimiz sponsorluk anlaşmasını sizlerle paylaşmak adına bir aradayız. Bursa’mızın ve aynı zamanda sektörün de önde gelen köklü markalarından Aroma, bu sezon da bizi yalnız bırakmadı. Yıllardır reklam desteğini esirgemeyen Aroma, geçen yıl bunu tozluk sponsorluğu ile taçlandırmıştı. Bu sene de yine tozlukta yer alacaklar. Aynı zamanda stadımızdan loca alarak da kulübümüze büyük bir katkı sağlamış oldular. Sağ olsunlar ürün desteğine de devam ediyorlar. Ben kendilerine gerçekten yürekten teşekkür ediyorum. Bursaspor, Bursa’nın değerleriyle birlikte yükseliyor. Yarım asırdır Bursa’nın Türkiye’ye ve Dünya’ya açılan gururu olan Aroma’ya da nice 50 yıllar diliyorum. Aroma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Sayın Mahmut Atom Duruk’a ve Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç’a sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum"

Aroma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Sayın Mahmut Atom Duruk “Sizlerle bir arada olmaktan gururluyuz. Aroma geçmişte 5-6 sene tüm voleybol liglerine sponsor oldu. Atletizm konusunda çalışmalarımız var. Bursa’nın ikinci kurulmuş ve 50. yılını kutlayan fabrikası olarak Bursa’ya, doğaya, çevre çiftçisine çok büyük katkımız var. Her zaman Bursaspor’un yanında olduk. Bu sene de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Spor toplumu bir noktaya getiren ve toplumda barışı sağlayan en önemli öğedir. Bursa Türkiye’nin simgesi bir şehirdir. Bursa’dan da centilmenlik ve gelecek adına Türkiye’miz çok şey kazanacaktır. Bundan sonraki yıllarda da sürekli Bursaspor’un yanında olacağız. Hep birlikte şampiyonluklara ulaşacağız. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum bize değer verdi takımında sponsor olarak yer verdi” diye konuştu.

Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç ise “50. senemizde Bursaspor’a katkı vermekten çok mutluyuz. Bundan sonra da artan desteklerimizi devam ettirmek istiyoruz. Aroma ile Bursaspor Türkiye’nin en büyük markalarından biri olacak. Yapmış olduğumuz anlaşmanın her iki tarafa da hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizim 2021-2023 hedefimiz var. Bu hedeflerimizi gerçekleştirebilirsek tozluktan göğüs sponsorluğuna çıkmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Bir basın mensubunun, “Basketbol takımına sponsorluk düşünür müsünüz?” sorusuna Duruk, “Türkiye’nin şartları zorlayıcı durumda. Ama teklif her zaman yapılır, değerlendiririz” dedi.

Editör: Haber Merkezi