Tertemiz Şampiyonluğun adını lekelemeye çalışan ve medyada BURSASPOR hakkında algı operasyonu yapmaya çalışan Medya Mensuplarına sesleniyorum...

Bursaspor'un ismini anarken "DESTUR" çekin ki çarpılmayasınız!..

Malumunuz bu sabah itibariyle FETÖ'nün futboldaki yapılanmasına ilişiki Arda Turan, Emre Belözoğlu, Okan Buruk ve Bülent Korkmaz hakkında soruşturma başlatıldı, yürütülüyor. Türk Adalet Sistemine güvenimiz tam, bundaa sıkıntı yok.

Buraya kadar normal, fakat Bülent Korkmaz'ı BURSASPOR ile ilişkilendirip algı yapmak nasıl bir haber anlayışıdır?

Bülent Korkmaz, 20 yıl Galatasarayda top koşturdu, 9 farklı takımda antrenörlük yaptı ve şuan Antalyaspor'un antrenörlüğü yapıyor. Bursaspor'da yarım dönem yani tam olarak 117 gün antrenörlük yaptı.

Bazı İstanbul Medyaları, daha doğrusunu söylemek gerekirse; 2010 yılında BURSASPOR'un tertemiz Şampiyonluğunun acısını hala hisseden ve en ufak bir olayda Bursaspor Taraftarlarını terörist gibi lanse eden medya, FETÖ soruşturması haberinde Bülent Korkmaz'ı "Bursaspor eski teknik direktörü" olarak kamuoyuna lanse etmesi, apaçık algı yaratmadır!..

Kötü bir olayda 11 sene öncesine gidip Bursaspor eski teknik direktörü, iyi birşey olunca galatasaray efsanesi dersiniz. Bunun örneklerini daha öncede yaşadık.

TCK'nun 216. maddesi derki "Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır"

Bu da aynı şey değilmi?

Bursaspor'lu taraftarları daha çok kine ve küfre sevk etmiyormusunuz?

Biz burda köşemizi yazarız tepkimizi koyarız. Fakat en önemlisi Bursaspor Kulübü'nün bu konu hakkında bir açıklama yapması ve  Bursaspor'un üzerinde oynanan oyunlara tepki koyması.

Ne yaparsanız yapın, Tertemiz Şampiyonluğa gölge düşüremeyeceksiniz!

Saygılarımla...