Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısına 2. Başkan Cem Öztürk ve Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç katıldı. Ayrıca Sosyal Yapılanma, Sponsorluk ve Reklamdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyedi Onur Özselek, Mülk Yönetimi ve Projeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyedi Ömer Faruk Şahin, futbolcular Ertuğrul Ersoy, William Ekong ve Stephane Badji de basın toplantısında yer aldı.

Yapılan işbirliği ile 2018-2019 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, Bursaspor’un idari ve teknik kadrolarının araçları, Fiat tarafından sağlanacak. Anlaşma kapsamında 14 adet Fiat Egea, 3 adet Fiat Doblo, 1 adet Fiat Ducato ve 12 adet de Fiat 500X olmak üzere toplamda 30 adet son model otomobil Bursaspor’a teslim edildi.

Birlikteliği genişletmeyi sürdürüyoruz

Törende yeni işbirliği hakkında konuşan Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, “Fabrikamızın bulunduğu Bursa’nın en büyük değerlerinden olan Bursaspor ile işbirliğimizi genişletmeyi sürdürüyoruz. İşbirliğimiz iki sezon önce üç yıllık tribün sponsorluğu ile başladı. Bu anlaşmamızı bir 3 sezon daha, toplamda 2022 yılına kadar uzattık. Ayrıca kurum olarak Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda bir de locamız bulunuyor. Bu sezondan itibaren de, önümüzdeki 3 yıl boyunca Fiat markamızla Bursaspor’un idari ve teknik ekiplerinin araçlarının teminini sağlayacağız. İmzalanan işbirliğinin ve teslim edilen araçların Bursaspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bu iş birliği örnek olmalı

2. Başkan Cem Öztürk ise yaptığı konuşmada, “Bugün önemli bir anlaşmayı sizlerle paylaşmak adına bir aradayız. Bu sezon araç sponsorluğumuzu Tofaş üstleniyor. 3 yıl boyunca kulübümüzün idari ve teknik kadro araçlarının temini konusunda kulübümüzle güzel bir işbirliğine imza atıyorlar. Bursa otomotiv sektöründe sürekli büyüyen ve gücüne güç katan bir şehir… Bu şehrin futbol markası Bursaspor’un, otomotiv sektörünün devlerinden Tofaş’la yaptığı bu işbirliğinin şehrin diğer değerlerine örnek olması açısından bizim için bu çok önemli bir adımdı. Tofaş, bildiğiniz gibi 2 sezondur Büyükşehir Belediye Stadyumumuzda Kuzey Kale Arkasına isim sponsorluğu yapıyordu. Araç sponsorluğunun yanı sıra, 3 yıl daha tribün isim hakkı anlaşmasını uzatarak kulübümüzün arkasında önemli bir güç olmaya devam etti. Tofaş, bu iki önemli adımın yanı sıra ayrıca 3 yıl süreyle kurumsal loca alarak verdiği desteğe bir yenisini daha ekledi. Kulübümüzün ciddi gider kalemlerinden olan araç sponsorluğuyla birlikte, tribün isim hakkını devam ettirerek ve aynı zamanda loca alarak da katkı koymalarından dolayı hepinizin huzurunda değerli Tofaş ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Bursaspor’umuzun ihtiyacı olan şey, böyle güçlü işbirlikleri… Tofaş’ın kulübümüze karşı bu örnek yaklaşımı ve desteğinin aynı zamanda Bursa şehrine bir mesaj olması gerektiğini düşünüyorum. Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum, Tofaş ile yolumuz açık olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi