Yolculuk öncesinde Ümraniyespor maçında takımın başında yer alacak isim Tunahan Akdoğan ile birlikte takım otobüsüne binen Bursaspor başkanı Ali Ay, maç öncesinde oyuncularına başarılar dileyerek teknik direktör konusuyla ilgili bilgiler verdi.

Ali Ay "Arkadaşlar hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Kesinlikle bir belirsizlik yok, 2-3 gün içerisinde yeni hocanız belli olacak. Ama sizden şunu rica ediyorum, siz Bursasporu temsil ediyorsunuz. Bursaspor gibi oynamanızı ve galip gelmenizi istiyorum. Tunahan hocanıza yardımcı olmanızı istiyorum. Hocanız biliyorsunuz inter toto zamanında bizim çok iyi bir sol açığımızdı. Tekrar ediyorum galip gelin ve Bursa'ya öyle dönün inşallah" dedi.

Bursaspor'un genç oyuncusu Furkan Soyalp ise, Bursaspor'un ne olursa olsun her maça kazanmak için çıktığını ifade etti. Bursaspor'un Ümraniyespor maçının 16 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı.

Muhammed Şengezer, Ataberk Dadakdeniz, Boban Yovic, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Onur Atasayar, Ricardo Faty, Furkan Soyalp, Del Valle, Sercan Yıldırım, Mert Örnek, Sinan Bakış, Bogdan Stancu, Rüştü Hanlı, Berke Yılmaz ve Berkay Yıldız.

Editör: Haber Merkezi