Her şey yolunda gitmiyor ama geçen yılki yaşananlardan sonra bu kadar toplanmak da çok güzel.

Tüm yaz mevsimini bu yıl için kurulacak kadroda kimler kalsın kimler gitsinlerle,adı geçen transferlerin faydalı olup olamayacağı ile kulübün maddi durumu ile ilgili konularla geçirdik ve olanlar oldu,içimizde kalanlar da oldu,gönderemediklerimiz,alamadıklarımız oldu...

Ligin ilk yarısı sonunda yine transfer sezonu başlayacak ve yönetim yapılması gerekli olan transferleri biliyor.Tansiyon ayarı için geçenlerde başkanımız yine basın önündeydi ve "Sanayi şehrinden yeterli desteği alamadığını, yüklü miktarda ödemelerin olduğunu " deklare etti.

BENCE ARA DÖNEMDE BEKLENEN TRANSFERLERİ YAPMANIN ZORLUĞUNU GÖRÜYOR, HEM DESTEK ISITIYOR HEM DE OLASI ISYANLARA BAŞTAN KET VURUYOR.

Bursasporu bekleyen bariz iki tehlike var. İlki ;ihtiyaç olan transferlerin yapılamaması, diğeri ise kulübenin alternatifli hale getirilememesi. Mesela bu hafta Agu'da menisküs sakatlığı ortaya çıktı. Orta saha kurgusu için bir sıkıntı bu.Merter bu işe ne kadar hazır ve neler yapabilir biliyoruz.Jorkera keza tam o bolgenin adamı da degil.Hoca dönüp kulübeye baktığında kafasını iyice kaşıyordur.

Bu bağlamda geçen yıl ilk yarıda 27 puan toplayıp, ikinci yarıda düşüşe geçen Bursaspor'un sağlam bir kadroya ihtiyacı olduğunu ve şimdiden de önümüzdeki yıl için yol gösterecek çalışmalar yapılmalı. Sahada oyuncular ellerinden geleni yapıyorlar ve yöneticilerimiz de bunu keyifle izliyorlar. İzlesinler...Ama bir an önce akil oturumlar yapmalılar.Taraftar bu kadar arkalarındayken bu desteği devam ettirecek projeleri ortaya koymalılar yoksa Mayıs zamanı ayaklarını kaydırmayı bekleyenler mutlaka çıkacaktır.

Saygılarımla...