Bursaspor Kulübü ile Anadolu Sigorta arasında yeşil-beyazlı taraftarlara özel hazırlanacak kasko ve trafik sigortası için protokol imzalandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç ve Marmara Bölge Müdürü Kamil Demirel ile çok sayıda acente temsilcisi katıldı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, törende yaptığı konuşmada, Anadolu Sigorta ile yapılan iş birliğinin Bursaspor camiasına büyük fayda sağlayacağını belirtti. Ay, yeşil-beyazlı taraftarları Bursaspor Kasko ve trafik sigortası ürünlerini almaya ve kulübe destek vermeye davet etti.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç ise Bursaspor'a destek vermekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Spor kulüpleriyle olan iş birliklerinin son halkasını, Türk futbolunun köklü kulüplerinden Bursaspor ile yapmanın kendileri için bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Koç, "Bursaspor, Anadolu Sigorta ile imzaladığı bu protokol sayesinde gücünü daha da artıracaktır." dedi.

Koç, protokole göre, Anadolu Sigorta'nın Bursasportaraftarlarına özel kasko ve trafik sigortası hazırlayıp satışa sunarken, Bursaspor taraftarları da satın aldıkları her bir poliçe ile ek prim ödemeden hem araçlarını güvence altına alacaklarını hem de kulüplerine maddi destek vermiş olacaklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Ay ile Koç, protokolü imzaladı.

Editör: Haber Merkezi