Bursasporlu futbolcular paraları ödenmediği için antrenmana çıkmama kararı aldılar. Olayı net yorumlarla değerlendirmek gerek. Öncelikle futbolcuların antrenmana çıkmaması çok büyük bir terbiyesizlik. Bir de utanmadan biz görevimizi yaptık demişler. Bursaspor’u ligde bırakmak sizin için başarı mı?

Peki bu futbolcuların paraları geçtiğimiz ay ödenmemiş miydi? Hani Ali Ay’ın en son çektiği 20 milyon Euro’luk kredi vardı ya, o nereye gitti?

İnanın bunların ne yaptığını kimse bilmiyor. İstekleri gibi at koşturuyorlar. Bunca rezilliğe rağmen Ali Ay’ın hala Başkan olarak kalmak istemesinin tek bir sebebi olabilir. O da altındaki pisliklerin ortaya çıkmasını engellemek. Usulsüz işlerin öğrenilmesinden korkuyor. Ama korkunun ecele faydası yok…

Ankaragücü’nü Süper Lig’e çıkaran futbolcuların 1 maç primi dahi yatmadı. Ama aslan gibi mücadele ettiler. Hiçbir zaman problem çıkarmadılar. Peki siz Bursasporlu futbolcular ne yaptınız? Taraftarın itici gücü ile kendi sahanızda Konyaspor’u zor zar yenip son anda ligde kaldınız. Birde şimdi utanmadan antrenmana çıkmayıp bu camiayı herkese rezil ediyorsunuz. Ayıp değil mi beyler? Siz yıllık 3 milyon TL gibi ciddi paralar kazanan insanlarsınız. Fabrika işçisi değilsiniz ki siz. 4-5 ay paranız ödenmediğinde sıkıntılı günler yaşayacak insanlar değilsiniz. Yakışmadı bu yaptığınız. Hangi futbolcunun Bursaspor’da parası kalmış? Koskoca şampiyon takımı bu durumlara düşürmeye ne hakkınız vardı?

Artık konuşulması gereken tek konu var. O da Ali Ay ve yönetimi…

Ali Ay ve yönetimi ile son iki yılda Bursaspor’un borcu iki kat arttı. Sportif başarı yerlerde. Bursaspor menajerlerin elinde oynattığı kulüp haline geldi. Kulüp içerisinde hırsızlar ortaya çıktı. Yine kulüp içerisinde çalışan bayanlara ahlaksız teklifler yapıldı. Ne kadar rezillik varsa Ali Ay ve yönetimi sayesinde yaşandı. Eğer iki yıldır yaşanan onca rezilliğin ardından Ali Ay ve yönetimi ibra olursa, bu takıma her şey ama her şey müstahak demektir. Kongre günü bu yönetimi ibra etmek için parmak kaldırırsanız eğer en büyük hain sizsiniz!

Editör: Haber Merkezi