Bursaspor'da tüm gözler yarın oynanacak Beşiktaş maçına çevrildi. Son haftalarda aldığı skorlarla camiada büyük hayal kırıklığı yaratan yeşil beyazlılar, şampiyonluk peşinde koşan rakibine çelme takarak biraz olsun kendini affettirmek istiyor. Yaşanan her türlü olumsuzluğa rağmen Bursasporlu taraftarlar ise takımlarına bu zor günlerde destek olmaya hazırlanıyor.

İlgi artıyor
Yeşil beyazlı sevdalılarının kritik 90 dakikaya ilgisi oldukça fazla. Dün itibariyle satılan bilet sayısı 12 bini geçti. Bilindiği gibi yeşil beyazlı kulüpte 10 bin 707 kombine sahibi bulunuyor. Maç saatine kadar biletlere ilginin çok daha fazla olması ve Timsah Arena'da bir rekor kırılması bekleniyor. Açıldığı günden itibaren oldukça eleştirilen yeni stadyumu doldurma konusunda da epey sıkıntılar yaşanmıştı.

Başakşehir maçı 2. sırada
Bursaspor şuana kadar Timsah Arena'da en çok seyirciyi bu sezonki Fenerbahçe maçında topladı. 1-1 tamamlanan 90 dakikayı 34.622 kişi izlemişti. Yeşil beyazlıların daha önce Spor Toto Süper Lig'in 2.haftasında oynadığı ve 2-0 mağlup olduğu Medipol Başakşehir karşılaşmasını ise 26 bin 682 seyirci takip etmişti.  Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun açılış maçında ise Bursaspor'un Trabzonspor ile oynadığı mücadelede 24 bin 83 biletli taraftar tribündeydi.

Editör: Haber Merkezi