Bursaspor'un dün akşam İstanbulda bir araya gelen Ali Ay ve Fransız teknik adam Paul Le Guen'in anlaştığı bildirildi. Le Guen'in, yeşil beyazlı kulüple sözleşme imzalamak için Bursa'ya gittiği öğrenildi.

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Fransız teknik direktör, dün akşam saatlerinde Kulüp Başkanı Ali Ay ile görüşmek üzere İstanbul'a gelmişti.

Bursaspor Başkanı Ali Ay dün İstanbul'da yemekte biraraya geldiği Fransız teknik adam Paul Le Guen ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini söyleyerek, "Benim izlenimim olumlu. Bana göre hoca için de olumlu bir görüşme oldu. Eğer hocanın ekibi de onay verirse yarın öğlen kendisi Bursa'ya gelecek" demişti.

53 yaşındaki Fransız teknik direktör Paul Le Guen, kariyerine 1998 yılında Rennes kulübünde başladı. Başarılı teknik adam sırasıyla Lyon, Rangers, PSG, Kamerun A Milli Takımı, Umman ve Nijerya gibi takımlarda görev yaptı.

18 Temmuz 2016'da Nijerya A Milli Takımı'ndan ayrılan Le Guen, o tarihten beri boşta. Fransız tenik adam Lyon ile 2002-2005 yılları arasında 3 kez Fransa Ligue 1 şampiyonu olmuştu.

Editör: Haber Merkezi