Sabah kondisyon salonunda güç depolayan yeşil beyazlılar akşam ise sahaya çıktı. Mutlu Hoca antrenman öncesinde oyuncularıyla sahanın ortasında kısa bir toplantı yaptı.

Ayakta kalın

Yeşil beyazlılar, antrenmana ısınma koordinasyon çalışmasıyla başladı. Timsahlar daha sonra 8'e 3 kontrol pas antrenmanıyla devam etti. Bu çalışmada Mutlu Hoca, oyuncularına “Arkadaşlar sizden istediğimiz tek şey var o da isabetli pas. Ayağa oynayın. Bunu yaparsak skora gidebiliriz. Yakında gördüğünüz arkadaşınıza pas verin. Ayakta güçlü kalın” diye ikazlarda bulundu.

Emre ortaya çıktı

Talihsiz bir sakatlık yaşayan ve uzun zamandır tedavi sürecinde olan Emre Taşdemir dünkü antrenmanda yer aldı. Takımdan ayrı düz koşu yapan genç oyuncunun moralinin oldukça iyi olduğu gözlendi.

Koş Batalla

Bursaspor'un yıldız oyuncusu Pablo Martin Batalla dünkü antrenmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı. Uzun zamandır dizinde ve kasığında ağrıları bulunan Arjantinli yıldızın bir kaç dinlendirileceği ve önümüzdeki hafta oynanacak Akhisar Belediyespor maçında takımdaki yerini alacağı açıklandı. 

Editör: Haber Merkezi