Şehirde görev yapan basın mensuplarına yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi, yeni bir işbirliğine daha imza attı. Bursa’nın en önemli gıda markaları arasında haklı bir yer edinen Hacı Hasanoğulları, Bursaspor’un Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynayacağı iç saha maçlarında basın mensuplarına sunulan ikramlara sponsor oldu.

KONFORLU ÇALIŞMA

TSYD Bursa Şubesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen törende Başkan Mehmet Ali Ekmekçi ile Hacı Hasanoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş, işbirliği protokolüne birlikte imza attı. TSYD ile Hacı Hasanoğulları gibi iki büyük markanın güç birliği yaptığına dikkat çeken TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, amaçlarının tüm medya mensuplarına konforlu bir çalışma ortamı sağlamak olduğunu belirtti.

İŞBİRLİĞİ ÖMÜRLÜK OLSUN

Gazetecilerin yağmur çamur demeden, emek yoğun bir meslek icra ettiğini vurgulayan Ekmekçi, “Yaptığımız bu anlaşmayla meslektaşlarımız görevlerini ifa ederken Hacı Hasanoğulları kalitesiyle de lezzetli ürünlerden tatma imkanı bulacak. Yüksel Aktaş’ın nezdinde tüm firma çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Umarım bu işbirliği bu sezondan itibaren uzun yıllar devam eder” diye konuştu.

ANLAŞMA UĞUR GETİRSİN

Uzun zamandan beri Bursa’da faaliyet gösterdiklerini dile getiren Hacı Hasanoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş da spor camiası ile medya mensuplarına hizmet sunma fırsatını elde ettiklerini belirtirken, “ Dilerim Bursaspor da bu yıl hepimizi mutlu eder. Yaptığımız anlaşma da uğur getirir. Bursa zaten kalitemizi biliyor. Yeşil Beyazlı takımın rakiplerini takip eden gazeteciler de Hacı Hasanoğulları lezzetiyle tanışacak. TSYD Bursa Şubesi ve yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi ile Hacı Hasanoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş, sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

Editör: Haber Merkezi