Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige deplasmanda Adanaspor galibiyeti ile başladıklarını hatırlatarak, bu galibiyetin tüm camia için moral olduğunu söyledi. 

Yeni bir takım olduklarından dolayı biraz zamana ihtiyaçları bulunduğunun altını çizen Paçacı, takımın gelecek haftalarda daha iyi olacağına inandıklarını ifade etti. 

Paçacı, bu hafta sonu sahalarında Medipol Başakşehir ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Rakibimiz de sezona Fenerbahçe galibiyetiyle moralli bir giriş yaptı. Ancak saha bizim sahamız, tribünler bizim tribünlerimiz. Taraftarımızın desteğiyle karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.  

Şehitlerin isimleri anons edilecek
Bursaspor Kulübü olarak Medipol Başakşehir karşılaşması için başka bir hazırlıklarının da olduğunu anlatan Paçacı, şunları kaydetti "Bu, bizim için bir maçtan daha fazlası olma özelliğinde. Daha önce başkanımız Ali Ay'ın da açıkladığı gibi maça FETÖ'nün darbe girişiminde yaşamını yitirenlerin, demokrasi şehitlerinin isimlerinin yazılı olduğu formayla çıkacağız. Taraftarımıza önce demokrasi şöleni, ardından futbol şöleni izletmek istiyoruz. Bunun yanı sıra karşılaşma öncesinde şehitlerimizin isimleri statta anons edilecek. Yine karşılaşma öncesinde tribündeki tüm koltuklara Türk bayrakları bırakacağız. Taraftarımızın da bu anlamlı geceye katkı koyacağına yürekten inanıyoruz. Yine geceyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 28 Ağustos'ta stadımızda özel bir gece olacak." 

Editör: Haber Merkezi