Türkiye’nin beş büyük kulübünden birisi olan şampiyon apoletli Bursaspor’un arması artık Espor sahnesinde yer alacak. Bursaspor ve Rockville Teknoloji işbirliği ile hayata geçirilen Bursaspor Espor branşında Dünya’da ve ülkemizde milyonlarca takipçisi olan ve Espor sektörünün dinamiğini oluşturan League of Legends, Counter Strike, PubG, FIFA gibi bir çok farklı oyuna özel Bursaspor armasını taşıyan takımlar oluşturulacak.

Bursaspor Espor branşı için Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Kulübü Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin işbirliğinin taraftarımız için yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu söyledi.

Bursaspor’un Geleceği İçin Çalışıyoruz

Sezgin "Özellikle genç taraftarlarımızın talepleri ve beklentileri doğrultusunda yapmış olduğumuz ön çalışmalar sonrası Espor branşında bir spor kulübü olan Bursaspor’un gelecek yıllar adına atması gereken bir adım olduğuna karar verdik. Bu karar sonrası Rockville Teknoloji’nin de aynı hedefler doğrultusunda Bursaspor Kulübü ile çalışmak istemesi ile birlikte bugün Bursaspor armasını artık Espor arenasında da göreceğimizi sizlere duyurmak isteriz. Türkiye’nin 5 büyük takımından biri olan ve bu başarıyı bulunduğu her kulvarda sürdürmeyi hedefleyen bir kulüp olarak Bursaspor’un atmış olduğu bu adım, kulübün ve ülkemizde her geçen gün büyüyerek devam eden Espor için dönüm noktasıdır. Bu güzel iş birliği için Rockville Teknoloji ve yöneticilerine teşekkür eder, yeni branşımızın takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olmasını dileriz.”  dedi. Gerçekleştirilen işbirliğinin içeriği hakkında da bilgi paylaşan Sezgin, “Rockville Teknoloji şirketi ile 3 yıllık bir anlaşma çerçevesinde Bursaspor Espor branşında yer alacak takımların operasyonel maliyetleri Rockville Teknoloji tarafından karşılanarak, anlaşmanın 2. ve 3. yılları itibari ile takımlarımızın elde edeceği gelirler üzerinden gelir paylaşımı esasına uygun bir model belirledik" dedi.

Editör: Haber Merkezi