Ziyaret sırasında Bursaspor adına gurur verici bir de detay ortaya çıktı. Başkan Ali Ay, İkinci Başkan Ali Ademoğlu, Mali Asbaşkan Fatih Pulat ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Arslan, Jandarma Bölge Komutanlığı'nı ziyaret ettiler. Oldukça sıcak ve samimi görüntülerin yaşandığı ziyarette, yöneticiler askerlerimizle birlikte karavana yerken, Başkan Ali Ay, Tümgeneral Seyfullah Saldık'a isminin yazılı olduğu formayla birlikte, askerlerimize de Bursaspor tişörtleri armağan ettiler.

Başta Çanakkale Savaşları olmak üzere bir çok konuda detaylı bilgiler veren Tümg.Seyfullah Saldık, kamuoyunun bilmediği bir konuya açıklık getirip, Bölge Komutanlığı bünyesindeki Özel Harekat Tabur'unun armasında Bursaspor'un simgesi Timsah'ı kullandıklarını ilk Onbahis kez açıkladı.

Bursa Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nda görev yapan kahraman askerlerimiz, göğüslerinde Bursasporun simgesi olan Timsah figürünün de yer aldığı arma ve yüreklerinde vatan sevgisiyle ülkemizin her karış toprağını canları pahasına koruma görevini yerine getiriyorlar.

Çanakkale'de şehit düşen kahramanların anısına yaptırılan Bursa Şehitliği Abidesi'yle birlikte, özel hareketçılarımızın üniformalarında da Timsah figürlü armanın bulunması, mehmetçiğin Bursa ve Bursaspor'a duyduğu sevginin bir nişanesi olarak dikkat çekiyor. Ziyaret sonrasında Şırnak’ta görev yapan Özel Harekâtçılara 250 Bursaspor forması hediye edildi.
Editör: Haber Merkezi