Süper Lig'in 23. hafta maçında Bursa Timsah Arena'da oynanacak Bursaspor Gaziantepspor maçının misafir tribün biletleri satışa çıkıyor.

Bursaspor'un cezası nedeniyle Yeşil Beyazlı taraftarların izleyemeyeceği karşılaşmada, misafir tribünün bilet fiyatları 26 TL olarak açıklandı.

Misafir tribünü bilet satışları 02.03.2017 perşembe günü saat 10:00 itibariyle başlayacaktır.

Biletler hakkında genel bilgiler
Biletler Misafir tribün Bilet Gişeleri, www.passo.com.tr web sitesi, aktif satış noktaları ve N’Kolay satış noktalarından satılacaktır. N’Kolay Bursa satış noktaları www.nkolay.com.tr adresinde yayınlanmaktadır.

Fenerbahçe müsabakasında alınmış olan seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece misafir tribün biletleri satışa sunulacaktır. Kart başına en fazla 5 adet bilet satılacak olup, kart sahibi dışındaki 4 adet bilet hakkı Passolig kart sahiplerine www.passo.com.tr adresinden gönderilmesi gerekmektedir.

Misafir tribün biletleri sadece Gaziantepspor Passolig kartlarına satılacak olup, cezanın açıklandığı tarihi olan 16.02.2017 tarihinden sonra çıkartılan Gaziantepspor Passolig kartlarına bilet yüklemesi yapılmayacaktır.

Engelli tribünleri ceza alan tribünlerde yer aldığı için engelli tribünleri ceza kapsamına girmektedir. Bu nedenle engelli tribünü bilet yüklemesi yapılmayacaktır. 

Editör: Haber Merkezi