Minik öğrenciler, aileleri ile birlikte Bursaspor Futbol Okulu’nun yaz dönemi ilk gününde oldukça heyecanlıydılar. Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Akbaş ve  Futbol Okulları Koordinatörü Hakan Cenkçiler gerçekleşen törenin ardından açıklamalarda bulundular.

Görkem Akbaş “Burası çok başarılı bir okul inşallah bu başarı devam eder.”

Görkem Akbaş: “Buraya her geldiğimizde aynı heyecanı yaşıyorum. Buradan ayrıldığımda mutlu ve huzurlu bir şekilde güne devam ediyorum. 500 öğrenciyle başlayan yaz kurs döneminin ilk etabında öğrenciler haftada dört gün idman yapacaklar hemen ardından ikinci etap başlayacak. Öncelikle iyi birer birey olmayı öğrenecekler ardından Bursaspor sevgisini onlara aşılayacağız. Burasıyla ilgili ekibimizi kurduk. Bursaspor Futbol Okulu’ndan yetişen isimleri hem Bursaspor’da hem de liglerde görmeye daha çok başladık. Burası çok başarılı bir okul inşallah bu başarı devam eder.”

Görkem Akbaş kendisine yöneltilen altyapı çalışmaları hakkında soruyu ise söyle cevapladı: “Hoca kadrosunu oluşturmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz Gençlik Geliştirme Sorumlusu olarak Ümit Şengül hoca ile prensipte anlaştık. 1 Temmuz itibariyle resmi sözleşmeyi imzalayacağız. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde fiziki şartları iyileştirmeye çalışıyoruz. Ufak tefek değişiklikler yapıyoruz. Daha iyi neler yapabiliriz onun araştırmasını yapıyoruz. Veri bankası oluşturmaya çalışıyoruz. Bireysel futbolcu performanslarına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Önemli olan altyapı serüveninin ardından seçilen futbolcu kardeşlerimizin A takımımıza hazır gitmesi. Bizler kendimizi geliştirmeliyiz. Bu mali tablolardan kurtuluş altyapımız. Biz altyapı kültürüne sahip bir camiayız. Başkanımız Ali Ay bize bu konuda sonuna kadar destek veriyor. Umarım başarılı sakatlıksız bir sezon olur.” dedi.

Hakan Cenkçiler “Bursaspor için üretmeye devam edeceğiz”

Futbol Okulları Koordinatörü Hakan Cenkçiler ise şunları söyledi: “Yeni bir heyecan yine çok keyifliyiz. Yeni dönemde yine 500 öğrencimiz var bunun dışına çok çıkamıyoruz çünkü sahanın fiziki şartları çok uygun değil. Bugün burada beş yaşında çocuklar da var. Bursaspor için üretmeye devam edeceğiz. Bir çok başarı yakaladık ve bu böyle devam edecek. Bir dönem başlıyor, bir dönemimiz daha var. Biz altyapımıza sadece oyuncu değil hoca da gönderiyoruz. Şunu da aktaralım ikinci dönemimiz 30 Temmuz’da başlayacak. Bugünden itibaren ikinci dönem kayıtlarımız başlamıştır. Kış dönemimiz de Ekim ayında başlayacak.”

Bursaspor Futbol Okulu kayıt için
Adres: Merinos Stadyumu, Osmangazi /BURSA
Telefon: 0224 234 36 99
Fax: 0224 234 29 88

Editör: Haber Merkezi