Seçimli Divan Kurulu’na katılacak olan ve oy kullanabilir/oy kullanamaz durumunda olan Divan Kurulu üyelerinin isim listeleri aşağıda yer almaktadır.

Divan Kurulu Üye Katılım listesi için tıklayın..

Divan Kurulu seçiminde, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu asıl ve yedek üyeleriyle, Türkiye Futbol Federasyonu asıl ve yedek delegeleri oy kullanamayacaklardır.

Ayrıca bir takvim yılı (2017) içerisinde gerçekleşen hiçbir  toplantıya katılmayanlarla birlikte aidat borcu nedeniyle üyeliği askıda bulunanlar ve askı süresi tamamlanmayanların da tüzüğümüz gereği Seçimli Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda oy kullanma ve aday olma hakları bulunmamaktadır. Söz konusu üyelerin seçme ve seçilme hakları, Divan Başkanlık Kurulu seçiminden sonra iade olunur.

Tüzüğümüzün 38.1 maddesi gereği, resmi internet sitemizde yer alan Seçimli Divan Kurulu Toplantısı’yla ilgili ilandan itibaren7 gün içerisinde listeye itirazı olanlar, itirazlarını Seçme Siçil Kurulu’na başvurmak suretiyle yapabilirler.

Divan Kurulu başkan adayları 23 Haziran 2018 Cumartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında, bir başkan, bir yazman, üç üye olmak üzere beş asıl ve beş yedekten oluşan listelerini İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde Divan Başkanlık Kurulu’na teslim edeceklerdir.

Birden fazla aday çıkması durumunda başkan adayları, seçimde uygulanacak yöntemlerle ilgili ortak düşüncelerini bir tutanakla, seçim günü Seçim Divan Kurulu’na teslim edeceklerdir.

Seçimde kullanılacak oy pusulalarını adaylar kendileri hazırlayacaklardır.

Editör: Haber Merkezi