Yeşil-beyazlıların diğer gollerini ise Batalla, Stancu ve Aziz Behich kaydetti. 400 bin Euro bonservis bedeline transfer edilen Dzon Delarge, son haftalarda yedek kulübesinde çekilsede attığı 4 golle, takımın en skorer isimlerinin başında geliyor. Yeşil beyazlı takımın herhangi bir bedel ödemeden aldığı Jires Kembo ise son Antalya maçında adeta şov yaptı.

EKONG'DAN 2 GOL
Takıma geç katıldığı için kondisyon sıkıntısı yaşayan deneyimli futbolcu, 2 gol, 1 asistle oynuyor. Udinese'den 1 milyon Euro'ya kiralanan Badu, kısa zamanda kalitesini ortaya koyarken, 1 gol, 1 asist üretti. Defansta Titi ve Ertuğrul'la daha bir güvende oynayan Ekong, ileriye çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çekerken, 2 kez fileleri havalandırdı. Porto'dan kiralanan Au ise son maçlarda hücuma katkı vermeye başladı ve 2 gol attı.

EN AZ VERİM YUSUF'TAN
Diğer transferler Titi ve Barış Yardımcı ise Bursaspor'un şuan vazgeçilmez isimlerinin başında geliyor. He iki oyuncuda kısa sürede takıma adapte oldu. Yeni transferler için en az verimi ise Trabzonspor'dan gelen Yusuf Erdoğan verdi. Şuana kadar ligde ilk 11'de sahaya çıkmayan tecrübeli kanat oyuncu, önceki gün Yeni ALtındağ Belediyespor maçında sakatlandı ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Editör: Haber Merkezi