Bursaspor'da büyük ölçüde iyileşen Tomas Sivok ve Şamil Çinaz'ın durumları teknik heyetin yüzünü güldürürken, Deniz Yılmaz, Furkan Özçal ve Emre Taşdemir'in tedavileri yoğun şekilde sürüyor.

Kronik rahatsızlığı bulunan Deniz Yılmaz'ın sahalara dönmesi için sağlık ekibi golcü oyuncuya rehabilitasyon programı uyguluyor. Fenerbahçe karşılaşmasında  da takımda ki yerini alamayacak golcü futbolcunun 3-4 haftalık bir süreye daha ihtiyacı olduğu öğrenildi.

17 Nisan'da sağ ayak bileği burkulan ve yapılan kontrollerde bağ yırtığı, kıkırdak ezilmesi tespit edilen Emre Taşdemir'in tedavisine ise Almanya'da devam ediliyor. 

Furkan Kasaımpaşa maçına çıkacak
Alman milli takım oyuncularının tedavi gördüğü sağlık merkezinde kuvvetlendirme rehabitilasyonlarının yanısıra özel cihazlar ile tedavisine devam edilen genç oyuncunun 2 ile 4 hafta sonra Bursa'ya döneceği bildirildi.

Alman doktorların Bursaspor kulüp doktoru Hakan Ayaz'a tedavi konusunda olumlu bilgiler verdiği, Emre'nin sahalara ne zaman döneceğinin ise Bursa'da yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı ifade edildi.

Furkan Özçal'ın ise 5.haftada oynanacak Kasımpaşaspor maçında takımındaki yerini alabileceği belirtildi.
Editör: Haber Merkezi