Yeşil-beyazlı takım, Palmeiras'ın forveti Maikon Leite ile Associaçao Chapecoense de Futebol takımının orta sahası Jose Gildeixon de Paiva'yı transfer etmek istiyor. Dijalma Campos'tan olumsuz yanıt alan Bursaspor yönetimi, bu boşluğu bonservisi Palmeiras'ta bulunan ve geçen sezonu Al Shaab'da kiralık geçiren forvet Maikon Leite ile doldurmak istiyor. 28 yaşındaki Leite'nin Palmeiras'la sözleşmesi 2017'de bitiyor.

Tecrübeli forvet oyuncunun Bursaspor'un teklifine sıcak baktığı gelen belirtildi. Orta sahaya iyi bir ön libero arayışını sürdüren, eski yıldızı Fernando Belluschi'den olumsuz yanıt alan Başkan Ali Ay ve yönetimi, Associaçao Chapecoense de Futebol takımının 29 yaşındaki yıldızı Jose Gildeixon de Paiva'yı (Gil) kıskaca aldı.

Bursaspor, Dzsudzsak ve Tom de Sutter ile yollarını ayırıyor. Sutter için eski takımı Club Brugge ile Lokeren'in yeşil-beyazlı kulübün kapısını çaldığı bildirilirken, yönetimin 31 yaşındaki oyuncu için 1 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.

Dzsudzsak da İtalyan ekibi Sampdoria'nın yanı sıra Alman ekibi Hertha Berlin'in kıskacında. Berlin'in 3 milyon euro'luk teklifte bulunduğu ancak yeşil-beyazlı yönetimin Macar oyuncu için 4 milyon euro talep ettiği bildirildi.
Editör: Haber Merkezi